domburg big3

zonstrand

Zorgeloos zonnige vakanties, in Domburg en omgeving. U huurt rechtstreeks uw vakantiehuis, bij uw vertrouwde adres in Zeeland.

www.vrijvakantiehuis.nl biedt verhuur van diverse vakantiehuizen en appartementen in Domburg en omgeving.  Voor extra Corona info klik hier
Sinds tien jaar staat Onno Meijer aan het roer van www.vrijvakantiehuis.nl, hij is uw contactpersoon en vertrouwensman. Er zijn geen kleine lettertjes, hij kent alle eigenaren persoonlijk en staat garant voor een zorgeloze vakantie op een vertrouwd adres!

 

Corona update mei 2020

U bent van harte welkom!

Meer informatie vindt u hier: https://www.zeelandveilig.nl/veelgestelde-vragen

 

Nieuwe boekingen, gemaakt na 1 april 2020, zijn op 'eigen risico'. Mochten er wegens Covid-19 omstandigheden ontstaan, waardoor de geboekte accommodatie niet gebruikt kan of mag worden, zullen hiervoor geen bijzondere regelingen gelden.

Wanneer u vanwege het coronavirus niet wil of kan reizen naar Zeeland verwijzen wij u naar de eigen reis- en/of annuleringsverzekering. Wij hanteren onze eigen annuleringsvoorwaarden. Uw boeking valt onder Nederlands recht.

We volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. 

Wij ontvangen uw vragen graag per mail.

Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden, door extreme drukte kan dit wat langer duren dan u van ons gewend bent.

duinen en zon duinen en mensen duinen en zee